Kivihelmi

5.00

Kivihelmi 8 mm, muut osat sterlinghopeaa. Helmen voi lisätä esim. riipukseen tai käyttää yksinään ketjussa. Voit valita matan tai kirkkaan vuorikidehelmen, mustan onyksin, (LOPPUNUT hempeän ruusukvartsin) tai vihreän aventuriinin. Tilaa korvarenkaisiin edullisemmin pareittain.

Js uskot kivien taikaan, vuorikidettä pidetään kivien kuninkaana. Se on ollut ympäri maailmaa parantajien, shamaanien ja mayojen kantama kivi, jolla on uskottu olevan parantavia voimia. Muinoin vuorikiteen sanottiin olevan myös jäätynyttä jäätä tai valoa kiinteässä muodossa. Kiven uskotaan puhdistavan mieltä ja sitä on pidetty myös henkien asuinsijana.

Mustan onyksin on uskottu antavan voimaa ja auttavan vaikeina aikoina. Onyksin kerrotaan antavan energiaa, helpottavan stressiä ja surua. Sitä on usein käytetty myös rukousnauhoissa. Sitä sanotaan voimakiveksi.

Hempeä ruusukvartsi on sydämen ja rakkauden kivi ja sitä kutsutaan myös särkyneen sydämen parantajaksi. Se vahvistaa rakkautta ja ystävyyttä. Sen uskotaan avaavan mielen luovuudelle ja mielikuvitukselle.

Vihreä aventuriinin sanotaan suojelevan ja rauhoittavan tunteita. Se tukee, suojelee ja on avuksi tunnesolmujen avaajana. Se on lempeä sydänchakran kivi.